Administratie voor zzp’er in de zorg

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Administratie voor zzp’er in de zorg
Administratie voor zzp’er in de zorg

Wil jij de administratie als zzp’er in de zorg uit handen geven? Wij begrijpen dat jij er niet op zit te wachten om lang en veel met de boekhouding bezig te zijn. Daarom nemen we dit graag van je over, maar niet zonder je heel transparant te laten zien wat we voor je doen.

Zo heb jij als zzp’er in de zorg je handen vrij van de administratie. In plaats daarvan kun je zoveel mogelijk patiënten of cliënten helpen, met dat waar je goed in bent. Wij zijn namelijk sterk in de administratie, die we dankzij slimme automatisering bovendien heel efficiënt doen.

Grip op jouw cijfers

Wij maken voor jouw administratie gebruik van slimme systemen. Zo kan de administratie in de zorg een stuk sneller én voorkomen we fouten. Dat levert jou meer tijd op, en voorkomt dat wij achteraf na moeten kijken waar het precies mis is gegaan.

Dus zoek je naar een manier om mét grip op jouw cijfers minder tijd kwijt te zijn aan de administratie? Dat is precies wat we jou bieden als zzp’er in de zorg. Zo weet je zeker dat je goed kiest, om zonder verrassingen zeker te weten dat het allemaal goed geregeld is. Met ons aan je zijde kun jij er zorgeloos voor zorgen dat je jouw cliënten of patiënten de beste zorg biedt.

Administratie voor zzp’er in de zorg

Jouw administratie als zzp’er in de zorg kan een stuk eenvoudiger dan je misschien gewend bent. Dus ben je daar nu veel tijd aan kwijt of sloop er laatst nog een vervelende fout in? Dat helpen we je te voorkomen. Bovendien delen we een rapportage per maand, kwartaal en/of per jaar. Zo laten we je precies zien wat je graag wilt weten. En wijzen we bijvoorbeeld op relevante wetgeving, om zeker te weten dat je niets over het hoofd ziet.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: