Administratie voor tandarts

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Administratie voor tandarts
tandartsen praktijk

De administratie voor de tandarts: dat kost vooral veel tijd, toch? Niet als je het ons laat doen. We doen de administratie voor jouw tandartspraktijk en voorkomen daarmee dat je er zelf mee aan de slag moet. Of we nemen een aantal van de ingewikkelde taken over, om hieraan voortaan samen te werken.

We hebben veel ervaring in de zorgsector, omdat dat is waar we voor werken. Dat geldt voor tandartsen en voor huisartsen, net als voor andere zorginstellingen en zorgkantoren. Daarvoor doen we bijvoorbeeld de administratie, als je merkt dat de boekhouding veel werk is.

Transparant en goed geregeld

We begrijpen dat de administratie als tandarts niet hetgeen is waar je graag mee bezig bent. Daarom nemen we je dat werk uit handen. We gaan transparant te werk en laten je precies zien wat we voor je doen. Daarmee maken we duidelijk dat de administratie goed wordt bijgehouden, klopt en de inzichten biedt waar je behoefte aan hebt.

Daarnaast staan onze professionals open voor jouw vragen over de administratie van jouw tandartspraktijk. Of we helpen je bij een financiering, het plannen van een verbouwing of zelfs de overname van een andere praktijk.

Administratie voor tandarts

Wil je de administratie voor de tandarts uit handen geven of daaraan in ieder geval samenwerken? In de beide gevallen kunnen we je daarmee goed helpen. Wij weten wat er belangrijk is. Bovendien weten we van andere klanten wat erbij komt kijken en waar we op moeten letten. Zo weet je zeker dat de tandartsadministratie bij ons in goede handen is.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: