Administratie voor een tandartspraktijk

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Administratie voor een tandartspraktijk
tandartsen praktijk

De administratie voor de tandartspraktijk is veel tandartsen een doorn in het oog. En dat begrijpen we, omdat je natuurlijk liever patiënten behandelt. Daarom maken we het je als boekhouder voor de zorgsector graag zo makkelijk mogelijk.

Wij verzorgen de administratie en boekhouding, net als specifiek de salarisadministratie. Dus zoek je een manier om de administratieve last te verlagen, terwijl je wéét dat het goed geregeld is? Wij bieden optimaal inzicht en grip op alle cijfers, zonder dat je er zelf iedere dag mee bezig hoeft te zijn.

Voor de (salaris)administratie

Met name de salarisadministratie kost veel praktijken veel tijd. Bovendien is het risico op fouten groot, bijvoorbeeld door wijzigingen in de wetgeving die elkaar snel opvolgen.

Dus twijfel je regelmatig over bepaalde regelingen? Of ontstaan er situaties die ongemerkt veel tijd kosten? Wij nemen de salarisadministratie voor je over, en garanderen dat we die netjes volgens de meest actuele regels en richtlijnen voor je verzorgen. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is, zonder dat je daar zelf uren in hoeft te steken.

Koppelen met Exquise, Twinfield en Exact Online

Bovendien begrijpen we wat tandartsen belangrijk vinden, zoals we ook specialisten in fysiotherapie en op andere gebieden snappen. Als tandarts werk je misschien graag met Exquise.

Het is hét programma voor de tandheelkundige praktijk, dat door de jaren heen flink in functionaliteiten is gegroeid. Wij koppelen met dit (online) systeem, net als met bijvoorbeeld Twinfield en Exact Online. Dat betekent dat we de administratie zoveel mogelijk automatiseren. Dat bespaart kosten, voorkomt fouten én zorgt ervoor dat je zelf meer tijd kunt besteden aan patiënten.

Ondertussen zorgen we voor meer grip op de cijfers. Zo weet de tandartsassistent of secretaresse dus altijd meteen welke declaraties nog openstaan bij een patiënt, bijvoorbeeld om op tijd een herinnering te versturen.

Administratie voor een tandartspraktijk

Zoek je een manier om de administratie voor een tandartspraktijk makkelijker te maken? Dat is precies waar we voor zorgen. We weten waar tandartsen tegenaan lopen, welke software ze graag gebruiken en hoe onze oplossingen daarop kunnen aansluiten. Zo zorgen we ervoor dat het makkelijker wordt, dat je meer inzicht krijgt én dat de kosten lager liggen dan je gewend bent.

Dus wil je weer meer tijd vrijmaken voor patiënten, terwijl je weet dat de administratie goed geregeld is? Of gaat het je om de salarisadministratie, die steeds vaker juridische uitdagingen met zich meebrengt? Wat de reden ook is, wij staan voor je klaar. We verzorgen de administratie voor de tandartspraktijk, zodat jij je kunt richten op de behandelingen voor patiënten waar je sterk in bent.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: