Administratie in de zorg

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Administratie in de zorg
Administratie voor zzp’er in de zorg

Goede administratie in de zorg: het is heel belangrijk, maar kost ook veel tijd, toch? Dat is hoe veel zzp’ers in de zorg, praktijken en zorginstellingen er naar kijken. Dat weten we, omdat we dezelfde taal spreken.

We zijn gespecialiseerd in zorgadministratie. Dat betekent dat we de boekhouding doen voor bijvoorbeeld zelfstandig professionals, net als voor huisartsen, tandartsen, kraamhulpen en fysiotherapeuten met hun eigen praktijk. Daarnaast werken we voor zorginstellingen, inclusief de (salaris)administratie die daar belangrijk is.

Geen omkijken en geen zorgen

Als wij de administratie in de zorg doen profiteer je van twee belangrijke voordelen:

  • Geen omkijken
    We nemen de administratie uit handen, zodat jij hier niet steeds mee aan de slag hoeft. Ondertussen bieden we natuurlijk inzicht in hoe het er financieel voor staat, om zeker te weten dat je gewoon op de hoogte bent.
  • Geen zorgen
    Daarnaast heb je geen zorgen. Wij gebruiken automatisering en systemen die ervoor zorgen dat het onderaan de streep allemaal klopt. Bovendien ontvang je aan het begin van het jaar netjes een jaarrekening met winst- en verliesrekening en balans.

Administratie in de zorg

Zoek je hulp bij de administratie in de zorg? Dat is precies waar we sterk in zijn, dus waar we je goed bij kunnen helpen. Het maakt jouw handen vrij om zorg te verlenen, aan de patiënten en cliënten waar je het voor doet. Bovendien werken we zo efficiënt mogelijk, dankzij slimme automatisering. Dat drukt de kosten, waardoor je in de meeste gevallen goedkoper uit bent dan wanneer je de administratie zelf zou doen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: