Administratie voor de zorg

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg
bank&HIS-koppelingen-zofi

Hoe doe je de administratie voor de zorg, zonder dat het veel tijd kost? Of beter nog, wie laat je de administratie doen om zeker te weten dat het goed gebeurt?

Zofi is jouw specialist voor administratie in de zorg. We nemen de zorg administratie van je over, terwijl jij de touwtjes in handen houdt. We werken namelijk helemaal transparant, om je steeds aan te geven wat we voor je doen. Zo kun je de administratie in de zorgsector uitbesteden, aan een specialist die bijvoorbeeld ook voor veel zzp’ers werkt.

Wij spreken de taal van de zorg, én we weten hoe een goede administratie in elkaar zit. Bovendien werken we in efficiënte systemen en laten we je graag meekijken met wat we doen. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is, zonder dat dit nog langer veel tijd kost.

Boekhouding en salarisadministratie

We kunnen je bij Zofi op meerdere manieren van dienst zijn:

  • Boekhouding
    Gaat het je om de administratie en bedoel je daarmee de boekhouding? Die nemen we graag van je over. Of in ieder geval gedeeltelijk, afhankelijk van de werkzaamheden die je graag wilt uitbesteden. Zo zorgen we ervoor dat jouw boekhouding goed gebeurt, zonder dat je daar nog zelf intensief mee aan de slag moet.
  • Salarisadministratie
    Heb je één of meerdere werknemers in dienst en is het de loonadministratie die je (de laatste tijd) steeds meer tijd kost? Ook dat kunnen we van je overnemen. Zo zorgen we voor inzicht, overzicht én een administratie die netjes voldoet aan de richtlijnen die de Belastingdienst daarvoor hanteert.

Geen omkijken, geen zorgen

Als wij de administratie voor de zorg voor je doen weet je in ieder geval zeker dat je daar geen omkijken naar hebt. Dus ben je benieuwd hoe je er financieel voor staat of wil je dat we rekening houden met specifieke situaties? Geen probleem, wij kennen de zorgsector en weten dus waar je in de praktijk mee te maken hebt.

We doen de boekhouding en (salaris)administratie voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere praktijken en instellingen. Dat betekent dat we weten wat er speelt. Ondertussen weten we wat er nodig is om de boekhouding en de administratie voor je te doen, iets waar we veel minder tijd aan kwijt zijn dan wanneer je het zelf zou doen.

Administratie voor de zorg

Gaat het je om administratie in de zorg? Dat is precies waar we sterk in zijn. Wij gaan aan de slag met jouw administratie of de boekhouding. Of met allebei, net als met financieringen en voorstellen of praktijkanalyses. Dat is waar we goed in zijn en waar we je dus mee kunnen helpen. Zo zorgen we ervoor dat jij je kunt richten op de zorg. Wij zorgen er boekhoudkundig en administratief voor dat het allemaal klopt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: