Tandarts financiering

Boekhouder tandarts: voor de tandartspraktijk

Je zoekt een boekhouder voor de tandarts: daar kunnen we je goed mee helpen. We hebben veel ervaring in de zorg en werken specifiek voor een aantal tandartspraktijken. Hen helpen we met de administratie en de boekhouding en bijvoorbeeld met advies bij een praktijkovername.

Dus heb je een tandartsenpraktijk en zoek je naar een specialist in boekhouding, financiën en bijvoorbeeld een overname? Dat is precies waarmee we je goed kunnen helpen.

Gebruik je bijvoorbeeld de tandarts software Exquise, Novadent voor de tandarts of de Oase tandarts software of Simplex tandarts software? Onze specialisten kennen het allemaal. Bovendien ontwikkelen we handige koppelingen, bijvoorbeeld voor de automatisering van jouw tandartspraktijk.

Boekhouding en (salaris)administratie

We zijn sterk in onder andere de boekhouding en de (salaris)administratie van jouw tandartspraktijk. Niet voor niets zijn we de boekhouder voor de tandarts.

Dus zoek je naar een manier om de boekhouding en de administratie uit handen te geven? Wij gebruiken slimme software om de boekhouding te automatiseren. Dat doen we met onze eigen software en vanuit koppelingen, bijvoorbeeld met de software die je al binnen de praktijk gebeurt.

Dat betekent dat je gewoon kunt blijven werken zoals je dat gewend bent. Ondertussen zorgen wij ervoor dat we het werk verder automatiseren. Dat scheelt tijd en dus kosten. Bovendien voorkomt het (menselijke) fouten, waardoor je er vanuit kunt gaan dat het onderaan de streep allemaal netjes klopt.

de-totale-ontzorging-zofi

Benieuwd hoe de boekhouding voor de tandartspraktijken werkt?

Wij verzorgen de boekhouding, jij hoeft je alleen nog maar op je missie te richten.

Praktijkadvies: over overnames en automatisering

Daarnaast zijn we je graag van dienst met ons praktijkadvies voor de tandarts. Dus denk je aan een praktijkovername of gaat het om de automatisering van bepaalde systemen? We kennen de software die dat mogelijk maakt.

Bovendien denken we graag mee over de kosten en inrichting van jouw tandartspraktijk, bijvoorbeeld als je denkt aan een overname? Op die manier beoordelen we de haalbaarheid en geven we aan welke punten belangrijk zijn om op te letten. Dat voorkomt dat je iets over het hoofd ziet.

Onze professionals in de zorg hebben veel ervaring bij tandartspraktijken. We weten wat erbij komt kijken en wat er belangrijk is voor zowel de praktijk, de inrichting daarvan als de boekhouding en de (salaris)administratie waar je mee te maken hebt (of krijgt).

Boekhouder tandarts: voor de tandartspraktijk

Dus zoek je een boekhouder voor de tandarts die bovendien weet hoe een praktijk werkt? We ondersteunen bij praktijkovernames en helpen je de juiste beoordeling te maken. Vervolgens kunnen we je goed van dienst zijn met de volledige administratie of met meer specifiek de boekhouding. Zo weet je dat het onderaan de streep allemaal klopt en bovendien goed geregeld is. Wij voorkomen kostbare fouten en werken bovendien efficiënter, zodat je ondertussen een lage(re) prijs betaalt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: