Boekhouder in de zorg voor zzp

Boekhouder in de zorg: voor zzp

Je zoekt een boekhouder in de zorg voor zzp: waar moet je dan allemaal op letten? Zoals je misschien hebt gemerkt kent de boekhouding allerlei voorwaarden, richtlijnen en regels. Het is belangrijk om daar allemaal rekening mee te houden, zodat je niets over het hoofd ziet.

Toch komt er een hoop op je af als je gaat starten als zzp’er binnen de zorg. We helpen je er graag mee op weg, bijvoorbeeld als het gaat om de boekhouding voor zzp in de zorg.

Boekhouding voor zzp in de zorg

Jouw boekhouding voor zzp in de zorg vraagt om een financiële administratie én een patiëntenadministratie. Binnen het financiële deel moet je bijhouden welke kosten je maakt en welke rekeningen je aan de andere kant verstuurt. Dus koop je bepaalde apparatuur of andere zaken in? Dan verwerk je netjes in de administratie. Dat geldt aan de andere kant ook voor de rekeningen die je stuurt aan jouw patiënten of cliënten. Op die manier ontstaat er een overzicht van de opbrengsten en de kosten. Bovendien houd je de ontvangsten en de uitgaven bij. Zo kun je aan het eind van het jaar de winst- en verliesrekening opstellen, net als de balans.

Wij zijn jouw zzp zorg boekhouder. Dat betekent dat we je volledig ontzorgen, met al het bovenstaande. Als zorg boekhouder weten we dat jij hier als zzp zorgprofessional waarschijnlijk liever niet mee bezig bent. In plaats daarvan zou je veel liever zorgen voor jouw patiënten of cliënten.

Als boekhouder in de zorg nemen we je het werk daarom zoveel mogelijk uit handen. Wij doen de administratie en de boekhouding, zodat jij daar minder of helemaal geen omkijken naar hebt. Je kunt je als zzp’er in de zorg richten op wat voor jou belangrijk is: zorg verlenen.

de-totale-ontzorging-zofi

Benieuwd hoe de boekhouding voor ZZP Zorg werkt?

Wij verzorgen de boekhouding, jij hoeft je alleen nog maar op je missie te richten.

Zzp in de zorg: kies een ervaren boekhouder

Dus werk je als zzp’er in de zorg? Kies een boekhouder voor de zorg die de sector kent en die ervaring heeft. Wij werken voor huisartsen, tandartsen, kraamhulpen, fysiotherapeuten, verloskundigen, verpleegkundigen en verzorgenden. Dat betekent dat we goed weten wat er bij jou speelt, waar je mee bezig bent en wat er belangrijk is om de boekhouding en administratie goed voor je bij te houden. Zo zorgen we ervoor dat je hier zelf minder mee bezig hoeft te zijn, omdat je erop kunt vertrouwen dat het goed zit.

Boekhouder in de zorg: voor zzp

Als je een boekhouder in de zorg voor zzp zoekt kunnen we je daar goed mee helpen. Vertel ons hoe je werkt en welke systemen je eventueel al gebruikt. Dan passen wij de werkwijze er graag op aan. Met onze slimme software werken we efficiënter en dus voordeliger, zodat jij een lage prijs betaalt voor onze specialisten in zorg en boekhouden.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: