Administratiekantoor voor zorgverleners: specifieke kennis

Administratiekantoor voor zorgverleners: specifieke kennis

Een administratiekantoor inschakelen heeft verschillende voordelen. Ondergeschoven zaken krijgen (opnieuw) de aandacht. Hierdoor heb en hou je de administratie op orde. Een administratiekantoor voor zorgverleners heeft een nóg groter voordeel: er is kennis van je branche. Dit betekent een beter inzicht in aftrekposten.

Professionele administratiekantoor

Als zorgverlener krijg je met verschillende soorten administraties te maken. De patiëntenadministratie, financiën en misschien onder personeelsadministratie. Het is lastig om al deze zaken zelf bij te houden. Het administratiekantoor voor zorgverleners doet veel meer dan alleen met cijfers werken. Zofi is betrokken bij je zorgonderneming. We analyseren de cijfers en ondersteunen bij groeimogelijkheden.

Ons administratiekantoor gaat veel verder dan je van een boekhouder mag verwachten. Omdat we specifiek binnen de zorgsector werken hebben we veel kennis over geautomatiseerde boekhouding en interessante aftrekposten. We kunnen ons met trots de financiële expert voor zorgverleners noemen.

Kostenbesparend

Het administratiekantoor voor zorgverleners is uiteindelijk kostenbesparend. Niet alleen vanwege die extra aftrekposten (die je zelf zou vergeten), ook ontdek je dat je hier ontzettend veel tijd mee bespaart. Bovendien is je financiële administratie op orde, hiermee voorkom je eventuele boetes van de belastingdienst.

Wat kan Zofi voor jou betekenen? We verzorgen niet alleen de administratie maar ook het beheer van relaties, aangifte inkomstenbelasting, jaarstukken en nog veel meer. Dit alles tegen een vast tarief per maand. We werken niet op basis van uurtje factuurtje, je weet dus vooraf waar je aan toe bent. De kosten voor het administratiekantoor verwerken we gelijk in de financiële administratie.

Heb je plannen met betrekking tot uitbreiding of praktijkovername? Zofi is opnieuw dé (financieel) professional voor de zorgsector. We bekijken je mogelijkheden, geven financieringsadvies en helpen je met verschillende overeenkomsten.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: