praktijkadvies-zofi-pagina

Administratie huisartsenpraktijk: hulp bij boekhouden en overnames

De administratie voor jouw huisartsenpraktijk is belangrijk en moet dus kloppen. Hoe administreer je de omzet, waar hoort de goodwill op de balans en wat is er allemaal belangrijk binnen de praktijk administratie?

We zijn jouw specialisten in zorg, boekhouden en advies rondom praktijkovernames. Op die manier zijn we jouw specialist met zorgoplossingen voor de huisartsenpraktijk. Dus zoek je hulp bij de administratie of bij het debiteurenbeheer? Daar kunnen we je goed bij helpen, net als bij een praktijkovername.

Administratie en debiteurenbeheer

Hoe werkt het debiteurenbeheer in de praktijk en wat is er belangrijk binnen de administratie voor de huisartsenpraktijk? Wij helpen boekhouden zoals administratiekantoren, door alles financieel netjes op een rij te zetten. Dat doen we met handige administratie software, waarmee we je zo goed mogelijk kunnen ontzorgen.

Dus gaat het je om de administratie van de omzet in de huisartsenpraktijk? Of denk je na over goodwill op de balans en de bredere praktijk administratie waarvoor je zoekt naar een specialist? We helpen je de boekhouding netjes bij te houden, terwijl je daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.

de-totale-ontzorging-zofi

Benieuwd hoe de boekhouding voor de huisartsenpraktijk werkt?

Wij verzorgen de boekhouding, jij hoeft je alleen nog maar op je missie te richten.

Hulp bij een praktijkovername

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in praktijkovernames en inrichting van de huisartsenpraktijk. Dus wil je uitbreiden of een eerste praktijk overnemen? Wij leggen je uit over het HIS systeem voor huisartsen (Huisarts Informatie Systeem) en lichten toe wat er belangrijk is om de waarde van een praktijk te bepalen.

Zo maken we duidelijk waar je allemaal op kunt letten en hoe je bepaalt of het een goed idee is om een praktijk over te nemen. Dus zoek je naar mogelijkheden om te groeien of ben je benieuwd waar anderen op letten als ze denken aan een praktijkovername van een huisarts? Wij hebben de ervaring én we weten hoe we een boekhouding moeten beoordelen. Dat betekent dat we je hiermee goed kunnen helpen, om zeker te weten dat je niets over het hoofd ziet.

Administratie huisartsenpraktijk

Zowel de administratie en boekhouding van een huisartsenpraktijk als de begeleiding bij een overname zijn bij ons altijd persoonlijk. We gebruiken software om data te analyseren en weten uit ervaring waar we allemaal op moeten letten. Tegelijkertijd zijn het jouw wensen die voorop staan, bijvoorbeeld om zeker te weten dat je precies de hulp en informatie ontvangt die jij belangrijk vindt. Wij leggen je uit hoe we werken, waar je op moet letten en hoe je zeker weet dat je als huisarts de juiste (administratie of bedrijfsmatige) keuzes maakt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: